DIENSTEN


Wat kan curatorennet voor u doen?


Algemeen:

U kunt bij ons terecht voor algemene vragen over faillissementsrecht. KLIK HIER

Voor Schuldenaars;

Wij zorgen voor een correcte aangifte van uw bekentenis van faillissement via Regsol. Op uw verzoek kunnen wij u verder bijstaan en het faillissement verder opvolgen ter vrijwaring van uw rechten. KLIK HIER

Voor schuldeisers:

Wij zorgen voor een correcte indiening van uw schuldvordering met opgave van uw eventuele voorrechten en volgen de behandeling van deze aangifte verder op. Wij kijken ook de mogelijkheid tot terugvorderng van goederen bij de curator na en doen hiervoor eventueel het nodige. KLIK HIER


Voor curatoren:

Wij bieden u de mogelijkheid om aankondigingen of nuttige info over uw faillissementen te plaatsen op de hiervoor beschikbare pagina. Zie "AANKONDIGINGEN".

Wij kunnen u helpen bij het gebruik van Regsol zo u hierbij problemen zou ondervinden. KLIK HIER.

Curatorennet kan voor uw curatorenwerk of uw kantoor een website maken naar huidg model. Voor grote faillissementen kan het nuttig zijn zelfs een website voor het betrokken faillissement te maken of de bestaande website van de gefailleerde met de eraan gekoppelde domeinnaam indien mogelijk verder te gebruiken om de schuldeisers te informeren. Voor meer info KLIK HIER.

Curatorennet kan u een mailbox bezorgen voor een bepaald faillissement onder de vorm van "Naam Faillissement"@curatorennet.be". Voor meer info KLIK HIER.